Antonio Campos' SIMON KILLER er en neo-noir-thriller som for..." /> Antonio Campos' SIMON KILLER er en neo-noir-thriller som for..."/> Antonio Campos' SIMON KILLER er en neo-noir-thriller som for...">
BIFF 2013

Simon Killer

2013 • 1t 45m • Frankrike / USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Simon Killer
Språk
Engelsk/ Fransk
Undertekster
ingen
Regi
Antonio Campos
Manus
Antonio Campos, Brady Corbet, Mati Diop
Foto
Joe Anderson
Produsent
T. Sean Durkin, Josh Mond, Matt Palmieri
Psycho killer, Qu'est-ce que c'est?

Amerikanske Simon flykter til Paris etter et smertefullt brudd med sin langvarige kjæreste. Han driver for det meste målløst rundt, og har problemer med å stifte nye bekjentskap, inntil han blir overtalt til å besøke et bordell. Her møter han prostituerte Victoria, og de to innleder raskt et forhold. Simon begynner etterhvert (naturlig nok) å mislike Victorias geskjeft, og han overtaler henne til å presse penger fra en av hennes velstående kunder slik at hun kan slutte med prostitusjon. Denne beslutningen skal vise seg å få uventede konsekvenser for alle involverte.

Antonio Campos' SIMON KILLER er en neo-noir-thriller som forteller historien om hvordan en tilsynelatende normal ung mann flykter fra kjærlighetssorg og ender opp som pengeutpresser i Paris. Men alt er ikke slik det ser ut på overflaten, og etterhvert som historien utfolder seg kommer vi gradvis lenger inn i Simons mørke, forstyrrede sinn. SIMON KILLER var i hovedprogrammet til Sundance-festivalen i 2012.

Regi

ANTONIO CAMPOS ble født i New York i 1983, og har i tillegg til tre kritikerroste kortfilmer regissert spillefilmene AFTERSCHOOL (2008) og SIMON KILLER. Han er en del av filmkollektivet BorderLine Pictures i Brooklyn, blant annet med Sean Durkin, som regisserte MARTHA MARCY MAY MARLENE (2011).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}