BIFF 2002

Slaps (Work in Progress)

2002 • 1t 30m • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Slaps (Work in Progress)
Regi
Sven Nydal & Tom Chr. Lilletvedt

Idéen til denne "no budget" filmen ble unnfanget i fjor vår i dialog og samspill mellom regissør og skuespillere. For å gi skuespillerne et fundament å improvisere utfra, gjorde teamet et grundig arbeid med å bygge opp biografien til hver av karakterene. SLAPS er en mørk dramakomedie om det å overleve mentalt i den bergenske vinter. Bakteppet er myten om været og dens virkning på den menneskelige psyke. Filmen presenterer et ensemble av karakterer med visse fellestrekk. De sliter med sine indre demoner, fanget i en grumsete mental tilstand som gis uttrykk i selvdestruktive og naive handlingsmønstre. De fleste er i trettiårene og er motvillig på vei inn i de voksnes rekker. De prøver å beholde barnet i seg og er blant "The late bloomers".

SLAPS er tre separate historier som foregår på samme tid. Historiene krysser hverandre og møtene påvirker karakterenes utvikling.

Regi

Sven A. Nydal er født i Bergen i 1970. Filmutdannelse fra London International Film School, hvor han ble uteksaminert i 1997. Han har en rekke kortfilmer og musikkvideoer bak seg. Hans kortfilm SUKKER OG KANEL ble vist under fjorårets BIFF. SLAPS er hans debutspillefilm.
Tom Chr. Lilletvedt er født i Bergen i 1973 og er utdannet grafisk designer. Han har jobbet innen filmfaget på flere felt.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}