SOM FAR, SÅ SØNN er et velspilt, underholdende og rørende dr..." /> SOM FAR, SÅ SØNN er et velspilt, underholdende og rørende dr..."/> SOM FAR, SÅ SØNN er et velspilt, underholdende og rørende dr...">
BIFF 2013

Som far, så sønn

2013 • 2t • Japan

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Soshite chichi ni naru
Språk
Japansk
Undertekster
Norsk
Regi
Kore-eda Hirokazu
Manus
Kore-eda Hirokazu
Foto
Takimoto Mikiya
Produsent
Matsuzaki Kaoru, Taguchi Hijiri
Arv eller miljø?

Ryota Nonomiya er en hardtarbeidende arkitekt som setter sin stolthet i å gi sin kone Midori og deres seks år gamle sønn Keita et trygt og godt liv preget av materiell velstand. Dette innebærer riktignok at han må tilbringe mesteparten av sin tid på jobb, men det er verdt det med tanke på hvilken flott ung mann hans veloppdratte sønn er i ferd med å bli. Familien Nonomiyas liv snus imidlertid på hodet når Keita registrerer seg for skolegang, og en blodprøve viser at Ryota og Midori ikke er hans biologiske foreldre. Det viser seg at det skjedde en feil på sykehuset for seks år siden, og at deres kjøtt og blod bor på den andre siden av byen, hvor han oppdras av Ryotas rake motsetning, den late, men sjarmerende herr Sakai.

SOM FAR, SÅ SØNN er et velspilt, underholdende og rørende drama fra en av Japans aller fremste nålevende regissører. Med god hjelp av sin uovertrufne evne til å regissere barn, har Hirokazu Koreeda laget en underholdende og rørende film om familie, farskap og sosialt versus biologisk slektskap.

Regi

HIROKAZU KOREEDA (1962) er en japansk regissør, produsent og manusforfatter. Filmen SOM FAR, SÅ SØNN ble nominert til Gullpalmen i 2013.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}