BIFF 2018

SONGBIRD

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Et virtuelt utryddelsesøyeblikk

SONGBIRD er et eventyr med et mørkt hjerte. Du blir transportert til øyen Kauai i 1984 og inn i et malt replika av en frodig sky av skog fylt av fargerike fugler. Her er du invitert til å lete etter den siste kjente ʻōʻō, en ikonisk svart fugl med gule fjær på bena og en vakker sang - en fugl hvis eksistens har blitt truet.

Du følger sporene til den anerkjente ornitologen Dr. Jim Jacobi, en av de siste kjente personene som så ʻōʻō-fuglen. Du hører den sanne historien om hans ekstraordinære møte med den sagnomsuste fuglen. Jims fortid og din samtid begynner å smelte sammen etterhvert som du først hører og ser fuglen.

I SONGBIRD er ʻōʻō-fuglen 3D-animert og andre fugler er 2D-animert. Skogen er sammensatt av 2D og 3D-malte deler, og hvert blad og plante er møysommelig gjengitt. I SONGBIRD får du oppleve lyden av utdødde fuglearter - lydfossiler - kombinert med ekte lyder fra skogene på Kauai. Mer enn halvparten av Kauais opprinnelig 13 skogsfugler er utryddet, og øyen er ikke alene heller - globalt er 1 av 8 fuglearter utrydningstruet.

Regi

HTC Vive / 10 min / Storbritannia / Lucy Greenwell, Uri Kranot, Michelle Kranot

Verdenspremiere

Regissør: Lucy Greenwell
Produsent: Anetta Jones
Creative technologist: Federico Fasce
Art directors: Michelle & Uri Kranot
Varlighet: ca. 10 min.
Laget for HTC Vive & Daydream

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}