BIFF 2003

Sophiiiie!

2002 • 1t 47m • Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Sophiiie!
Regi
Michael Hofmann

Sophie befinner seg i en emosjonell krise. Vi møter henne en natt i storbyen, hvor hun kommer opp i en rekke situasjoner ”normale” mennesker vel neppe har fantasi til å tenke seg en gang. Hun er selvdestruktiv men fryktløs, uavhengig og sjarmerende, sexy, til tider morsom og hele tiden veldig sårbar der hun beveger seg rundt i farlige situasjoner og omgivelser. Farene hun møter utgjøres av menn. Og noen ganger er det Sophie som utgjør en risiko for mennene hun møter.

SOPHIIIIE! er en av disse filmene som sitter i deg lenge. Den er vellaget på et stramt budsjett, og kjeder deg ikke. Michael Hofmann, som står for manus og regi, har laget en film ”på speed” om en kvinne som ikke passer inn, som er ensom og forlatt, eller som rett og slett har mistet forstanden. Og når vi sier "på speed" – mener vi det på alle måter.

Regi

Michael Hofmann (født 1961) studerte ved FEMIS i Paris fra 1985-87. Han arbeidet for reklamebyråer før han startet som freelance forfatter og -regissør i 1991. DER STRAND VON TROUVILLE (1998) var hans spillefilmdebut. SOPHIIIE! er hans andre spillefilm som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}