BIFF 2008

Søte løgner

2007 • 1t 45m • Italia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Non Pensarci
Regi
Gianni Zanasi
En feelgood-film om familieløgner og andre hemmeligheter – godt dandert med søte kirsebær!

Denne feelgood-filmen fra Italia følger en avdanket vokalist i et punkrock-band idet han tar seg et avbrekk fra Romas hektiske puls for å hilse på familien hjemme i Rimini. Mor og far får nærmest sjokk over å få besøk av deres bortkomne sønn, mens søster og bror etterhvert må innvie ham i familiens kriseøkonomi. Det viser seg at broren har kjørt firmaet på skakke og at de alle er redde for at faren skal få mer hjertetrøbbel om han får vite sannheten om sitt eget livsverk.

Stefano bestemmer seg for å rydde opp og hjelpe til så godt han kan, uten helt å se at det er nettopp han selv som kanskje har mest behov for hjelp. SØTE LØGNER er blitt en fin og underholdende film, ikke minst takket være et strålende skuespillerteam som gir liv til historien på et troverdig vis. Og så er der noen kirsebær som spriter opp det hele!

Regi

Gianni Zanasi (f. 1965) er en italiensk regissør med en rekke filmer bak seg. I 1999 ble hans UNTIL TOMORROW nominert til Gulløven ved filmfestivalen i Venezia. På samme festival i fjor vant NON PENSARCI to priser.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}