BIFF 2001

Spill for meg

2001 • 1t 41m • Argentina

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
TOCÁ PARA MÍ
Regi
Rodrigo Fürth

Carlos er en ung trommis i et rockeband, som får vite at hans stefar er død. Etter begravelsen drar han tilbake til sitt fødested Los Angeles, som er en liten landsby på den argentinske pampasen. Stefarens ånd nekter å forlate Carlos før stesønnen har funnet ut av hvem de egentlige foreldrene er. Den unge prostituerte Fabiana blir etter hvert Carlos’ venn og hjelper ham med å finne sine røtter. I lille Los Angeles synes det å være flere som bærer på hemmeligheter fra fortiden.

Rodrigo Fürth debuterer som spillefilmregissør med SPILL FOR MEG, nok et bevis på at argentinsk filmproduksjon er ledende i Latin-Amerika i øyeblikket. Denne usedvanlige road-movie bemerker seg blant annet ved hele tiden å være i bevegelse et sted i grenselandet mellom liv og død, mellom himmel og helvete og ikke minst – realisme og magi

Regi

Rodrigo Fürth har sine aner fra Tsjekkia og Wien. BIFF møtte ham under filmfestivalen i Karlovy Vary. Da var han på vei til sin tippoldefars gravsted i den lille landsbyen Strakonice. I barndommen reiste han med familien over store deler av det amerikanske kontinent og de returnerte til Buenos Aires da han var ti år gammel. Han var med og dannet en undergrunns filmskole under militærdiktaturet i Argentina og laget kortfilmer i den perioden. Etter diktaturet produserte han i mange år reklame- og spillefilmer og arbeidet også som regiassistent. SPILL FOR MEG er hans debutfilm som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}