2001 • 1t 41m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Spun
Språk
Engelsk
Regi
Jonas Åkerlund
Manus
Will De Los Santos, Creighton Vero
Foto
Eric Broms
Produsent
Chris Hanley, Fernando Sulichin, Tim Peternel, Danny Vinik

Ross prøver å få livet sitt på rett kjøl, og det driver ham til vanvidd. Vel har han droppet ut av universitetet, men på den annen side har han fått seg en kjæreste som er stripper og har også søte minner fra et annet forhold, noe som gir ham fortsatt håp. Og nå, som han kjører for The Cook, den lokale speedkongen, blir han betalt med poser med krystall som raskt fyker opp i hans nasale dommedagsportaler. Motoren spinner og det er varmt nok til å steke egg på panseret (og alle vet vel hvordan egg ser ut når de svir). Ross snor seg gjennom et kronglete landskap av solbleike hoteller, pornosjapper og storkiosker, og håpet om en 12-stegs overhaling svinner.

SPUN baserer seg visstnok på de virkelige, selvopplevde erfaringene til manusforfatter Will De Los Santos, og Jonas Åkerlund påfører skuespillerne sine for dem absolutt ukjente måter å leve på (sies det). Vær advart! SPUN er ingen vakker film, men den er vittig! Kviser, åpne sår, råtne tenner, sædflekkete kikkerboder, forstoppelse, knuste ølflasker og sammenknepne bokser - og akkurat når du har gjenvunnet balansen i den kvalmende brisen, klasker Åkerlund nok et tabu i bordet og denger løs med en hammer. Du er herved advart, SPUN spinner!

Regi

Jonas Åkerlund, født i Sverige (1966). Han er en ledende regissør i musikkvideobransjen og jobber innen reklamefilm og dokumentarer og har mer enn 250 produksjoner på samvittigheten, inkludert musikkvideoer for Madonna, Moby, The Smashing Pumpkins, Jamiroquai and U2. Og da mener vi "på samvittigheten". Han har også regissert den kontroversielle "Smack My Bitch Up" video for Prodigy, og The Hidden (2000). SPUN markerer hans debut som spillefilmregissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}