BIFF 2015

Steve Jobs: The Man in the Machine

2015 • 2t • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Steve Jobs: The Man in the Machine
Språk
engelsk
Regi
Alex Gibney
Manus
Alex Gibney
Foto
Samuel Painter, Yutaka Yamazaki
Produsent
Alex Gibney, Viva Van Loock
Den usminkede sannheten om Steve Jobs

Etter at han døde av kreft i 2011, har interessen for å lage filmer om Apples grunnlegger Steve Jobs vært enorm. Og mens Hollywood har somlet med prestisjeprosjektet som på ulike tidspunkter har involvert David Fincher, Christian Bale, Aaron Sorkin, Michael Fassbender og Danny Boyle, har Nord-Amerikas mest hardtarbeidende dokumentarist, BIFF-favoritten Alex Gibney, laget en film som forteller den usminkede sannheten om den ambisiøse teknologipioneren.

Og det er nettopp ambisjoner som er Gibneys hovedfokus i THE MAN IN THE MACHINE, for på tross av at han kultiverte et image som en sympatisk californiahippie, var Jobs villig til å gå svært langt for å oppnå det han ville. Hans unike blanding av entusiasme, karisma og intelligens gjorde ham i stand til å inspirere menneskene rundt ham til å utrette ting de trodde var umulig - for deretter selv å ta æren for det. Steve Jobs er en av de enkeltpersonene som har hatt størst innflytelse på vår moderne hverdag, og THE MAN IN THE MACHINE viser oss hele spekteret av egenskaper som er nødvendig for å forme verden i sitt bilde på denne måten.

Regi

Alex Gibney (1953, USA) Filmer i utvalg: FINDING FELA! (2014), THE ARMSTRONG LIE (2013), WE STEAL SECRETS: THE STORY OF WIKILEAKS (2013)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}