BIFF 2012

Stories from Lakka Beach

2011 • 1t 17m • Nederland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Stories from Lakka Beach
Regi
Daan Veldhuizen
Et innblikk i livet på Lakka Beach.

Ti år etter borgerkrigen i Sierra Leone holder turistene seg enda unna den lille strandbyen Lakka Beach. Gjennom svært estetisk og saktegående filming gir den nederlandske regissøren Daan Veldhuizen et nært og intimt innblikk i historiene til flere av innbyggerne. Vi møter en fisker, en restauranteier, en treskjærer, en lokalpolitiker og en aspirerende rapper som alle bor tett på hverandre i den lille byen, men som har svært ulike syn på livet, fremtiden og fortiden. STORIES FROM LAKKA BEACH er ikke en film om borgerkrigen, men om alt det andre ved livet. Om havet, om håpet, kjærligheten og religionen. Om liv vi kan kjenne oss igjen i.

Veldhuizens tette filming gir hver av de ulike personene liv og fylde, og gir dem plass til å vise hvordan tilværelsen på Lakka Beach er. På nært hold kommer også de vakre naturomgivelsene, billedliggjort gjennom møtet med fiskeren Abubakar Turay langt ute på havet i første scene av filmen.

Regi

DAAN VELDHUIZEN er en nederlandsk filmskaper og motion designer. STORIES FROM LAKKA BEACH er hans første dokumentarfilm. Han har tidligere laget kortfilmen VERSUS (2007).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}