BIFF 2014

Super Duper Alice Cooper

2014 • 1t 38m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
Super Duper Alice Cooper
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Sam Dunn, Reginald Harkema, Scot McFadyen
Manus
Sam Dunn, Reginald Harkema, Scot McFadyen
Foto
Derek Tokar, Alexey Terehoff, Chris Moberg, Mike Sevigny, Jaan Silmberg
Produsent
Sam Dunn, Scott McFayden
Sex, drugs & shock'n'roll

På 70-tallet gjorde Alice Cooper seg ettertrykkelig bemerket med sin særegne form for hardrock. Han og bandet oppnådde kritisk og kommersiell suksess med en rekke album, og fikk mye oppmerksomhet for sine beryktede sceneshow der alle midler ble tatt i bruk for å sjokkere. Etter å angivelig ha bitt hodet av en høne på scenen, innførte bandet levende slanger, giljotiner og blodige babydukker som standard konsertrekvisitter. Bak karakteren Alice Cooper sto predikantsønnen Vincent Furnier, men skillet mellom scene- og privatperson ble fort uklart. I 1975 skiftet han navn til Alice Cooper og fortsatte som soloartist. Galskapen og rock'n'roll-livsstilen tok etter hvert overhånd, og Cooper holdt på å gå til grunne takket være alkohol og dop.

Historien om Alice Cooper er en virkelighetens «Dr. Jekyll og Mr. Hyde»-fortelling, og en av rock'n'roll-historiens mest fascinerende myter. Og SUPER DUPER ALICE COOPER er en underholdende og medrivende dokumentar om sjokkrockens ubestridte gudfar.

Regi

Sam Dunn (Canada, 1974), Scot McFadyen (Canada) og Reginald Harkema (Canada) Dunn og McFadyen filmer i utvalg: IRON MAIDEN: FLIGHT 666 (2009), GLOBAL METAL (2008) Harkema filmer i utvalg: LESLIE, MY NAME IS EVIL (2009), MONKEY WARFARE (2006)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}