BIFF 2007

Surf's Up

2007 • 1t 25m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Surf's Up
Regi
Ash Brannon & Chris Buck
Første 4K-digitalvisning i Bergen

SURF'S UP er en frisk og morsom animert familiefilm som tar publikum ned i det azurblå dypet av en konkurranseverden med surfende pingviner på Hawai. Filmen handler om tenåringspingvinen Cody Maverick , en lovende og håpefull surfer, som deltar på sin første profesjonelle surfekonkurranse. Hans største idol er Big Z, tidenes mest berømte pingvinsurfer som er alt lille Cody drømmer om å være – populær, suksessfull og beundret.

Fulgt av et kamerateam som skal dokumentere hans strevsomme vei til berømmelse og suksess , forlater Cody sin familie og hjem i Shiverpool, Antarctica for å reise til Pen Gu Island og "Big Z Memorial Surf Off". På veien møter han surfegale Chicken Joe, den berømte surfepromotøren Reggie Belafonte, talentspeider-fuglen Mikey Abromowitz og den dristige og meget sjarmerende livredderen Lani Aliikai.

Alle legger merke til Codys lidenskap for surfing – selv om den til tider er noe villedet. Cody tror at det å vinne vil gi han den beundring og respekt han lenge har drømt om, men først når han uventet møter den gamle surfelegenden Big Z, som alle tror er død, tør han å gå sin egne veier. Cody oppdager at en ekte vinner ikke alltid er den som kommer først.

Filmen vises digitalt i 4K, og dette er første 4K-visning i Bergen. 4K-formatet gir skarpere og bedre bilder enn tradisjonell 35 mm kinofilm. 4K er også en høyere kvalitet enn de digitalvisningene som har vært å se på norske kinoer til nå. 4K-kvaliteten kommer særlig til sin syne i dataanimert animasjonsfilm som SURF'S UP.

Regi

Regissører bak filmen er Ash Brannon (med-regissør av TOY STORY 2) og Chris Buck (regissør av TARZAN).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}