BIFF 2008

Surfwise

2007 • 1t 33m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Surfwise
Regi
Doug Pray
En sjarmerende og høyst besynderlig historie om en familie som lever utenfor samfunnet

Dorian "Doc" Paskowitz er en eksentriker av den gamle skolen. Med en legeutdannelse under armen og to havarerte ekteskap bak seg, besluttet Paskowitz at han, hans nye kone Juliette og deres stadig voksende familie skulle leve et liv i pakt med naturen. Med totalt ni barn innlosjert i en liten bobil reiste ekteparet Paskowitz rundt i USA på jakt etter gode surfemuligheter. Bobilen og surfebrettene var omtrent de eneste delene av det siviliserte liv som Dorian Paskowitz valgte å ta med seg inn i sin nye tilværelse. Paskowitz-barna ble nektet både skolegang og privatliv, og fikk aldri noen som helst innføring i hvordan man tjener til livets opphold. Til gjengjeld ble de noen jævler til å surfe.

Gjennom intervjuer med tre generasjoner Paskowitzer og gamle fotografier og filmopptak, har regissør Doug Pray laget en beundringsverdig mangefasettert og fascinerende film. Gå ikke glipp av denne gripende, hjerteskjærende og høyst besynderlig filmen om "surfesportens førstefamilie".

Regi

Amerikanske Doug Pray er en dokumentarfilmskaper som ofte undersøker ulike subkulturer i sine filmer. Han har regissert filmer som HYPE! (1996), SCRATCH (2001), RED DIAPER BABY (2004) og BIG RIG (2007). SURFWISE er hans sjuende helaftens dokumentarfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}