BIFF 2010

Tamara Drewe

2010 • 1t 51m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Tamara Drewe
Språk
Engelsk
Regi
Stephen Frears
Manus
Moira Buffini, basert på en tegneserie av Posy Simmonds
Foto
Ben Davis
Produsent
Alison Owen, Tracey Seaward, Paul Trijbits
Lidderlig på landsbygda

Tamara Drewe er en ung journalist som i voksen alder vender tilbake til landsbygda hvor hun vokste opp. Som tenåring var hun unnseelig, men etter en neseoperasjon og en mer harmonisk fordeling av kroppslige attributter er hun med ett forvandlet til et vaskekte sexsymbol. Unge frøken Drewe flytter inn i barndomshjemmet, og faller raskt for rockestjernen Ben Sergeant som hun treffer via et intervju. De to innleder et forhold, men i bakgrunnen lurer hele tiden Tamaras ungdomsvenn Andy. Han har aldri gitt opp ungdomsforelskelsen, og nå som hans gamle flamme er tilbake i ny og forbedret utgave, blir følelsene bare sterkere. Men det er ikke bare unge menn som lar seg beta av den yppige Tamaras sjarm. På kort tid snur den unge kvinnen hele det lille samfunnet fullstendig på hodet: Mennene vil ha henne, mens kvinnene vil ha henne så langt vekk som overhodet mulig.

Stephen Frears' nye film er et herlig sammensurium av utroskap, landsbyliv, erotiske eskapader og fornøyelige forviklinger.

Regi

Den anerkjente britike regissøren og produsenten Stephen Frears jobbet mer enn et tiår i TV-bransjen før han spillefilmdebuterte med GUMSHOE i 1971. Det skulle imidlertid gå halvannet tiår før han fikk sitt store gjennombrudd med MY BEAUTIFUL LAUNDRETTE i 1985. Siden den gang har den allsidige og produktive regissøren stått bak kritikerroste filmer som PRICK UP YOUR EARS (1987), FARLIGE FORBINDELSER (1988), HIGH FIDELITY (2000) og den Oscar-belønnede THE QUEEN (2006).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}