BIFF 2000

Taxi 2

2000 • 1t 22m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Taxi 2
Språk
Fransk (fr)
Regi
Gérard Krawczyk
Manus
Luc Besson
Foto
Gérard Sterin
Produsent
Luc Besson, Michele & Laurent Petin
Spenn sikkerhetselen.....igjen! En øde landevei et sted utenfor Marseille. En erfaren rallykører tvinger sin veltrimmede bil rundt hårnålssvingene med svimlende fart på vei mot enda en seier...Men plutselig ser han noe i bakspeilet. Er det en konkurrent som er i ferd med å hale inn på ham? Nei, det er... en taxi?! Fortvilelsen er stor når taxien ikke bare innhenter ham, men også tar ham igjen! I baksetet i taxien ligger en kvinne i ferd med å føde, mens hennes fortvilede mann holder seg fast i det beste han får tak i. Og det gjør han klokt i.

For bak rattet sitter Daniel, den mest fartsgale og fryktesløse, men også den mest sjarmerende taxisjåføren i hele Marseille og omegn. Og når en kunde sier at det haster, gir Daniel full valuta for pengene. Daniels taxi er et fartmonster uten like - veltrimmet i alle ender og kanter, for det er ingenting Daniel elsker mer enn å kjøre fort og brenne gummi.

Japans forsvarsminister er kommet til Marseille for å se på franske bandebekjempelsesmetoder, og vil i den forbindelse (forhåpentligvis) underskrive flere fordelaktige handelsavtaler for franskmennene.
Daniel leies som privatsjåfør for ministeren under hans opphold i Frankrike. Balladen begynner når ministeren blir bortført av den japanske mafia, som vil prøve å unngå at handelsavtalene blir inngått.
Politiet står med skjegget i postkassen, men den snarrådige Daniel bringer dem snart på sporet av kidnapperne. Sammen med sin gode venn, den småforvirrede politimannen Émilien, tar han opp forfølgelsen så raskt remmer og tøy kan holde for å avverge en en internasjonal storkonflikt.

Det er lagt opp til raske biljakter, både til lands og i luften (!), som sammen med heftige karatedueller, kjappe replikker og ville stunts gir alle fans av actionkomedier grunn til å skape kø ved billetlukene.
Som tidligere er det Luc Besson ("Jeanne D´Arc", "Det femte element"), som har skrevet manuskriptet, og rollelisten teller de samme sjarmerende skuespillerne som gjorde "Taxi" til en kanonsuksess. Regien er ved Gérard Krawczyk.

Regi

Gérard Krawczyk
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}