BIFF 2004

The Bum's Rush – One Last Chance to Get it Right

2004 • 1t 37m • Norge/Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Bum's Rush
Språk
Engelsk
Regi
Stewart Svaasand
Manus
Stewart Svaasand
Foto
Svein Krøvel
Produsent
Dougray Scott

Møt Fitz, Nellie og Shauny - tre kompiser som drømmer om den dagen de skal flytte fra den urkjedelige landsbyen i det skotske høylandet. De får dagene til å gå ved å ta ulike strøjobber rundt om i byen. En dag de skal levere et lik til begravelsesagenten, finner de en klump med gull i avdødes hånd. Med denne klumpen kan de virkeliggjøre drømmene sine og rømme fra byen med en liten formue. Problemer dukker imidlertid opp underveis og legger en demper for guttenes planer.

Møt Fitz, Nellie og Shauy - tre gamle venner av det litt vindskeive slaget. De fordriver tiden på et lite sted i det skotske høylandet, og drømmer om legge det traurige og trøtte landsbylivet bak seg for godt.

En dag, mens Fitz og Nelly er ute på jobb for å transportere et lik til det lokale begravelsesbyrået, skjer det. Av alle ting finner de en gullklump i den avdødes hånd, og skjønner raskt at deres drøm kan bli til virkelighet.

Men når både Nellies varebil, og gullet de har funnet, blir inndratt som erstatning av en rivaliserende transportsjåfør for skader de har påført bilen hans, må guttene sette opp en plan for å få tilbake deres enveisbillett ut av kjedsomheten. Planen viser seg å være risikabel og farlig, og gir dem en eneste sjanse til å redde seg selv.

Regi

Stewart Svaasand har bakgrunn fra oljebransjen, men begynte med film da han kom i kontakt med produksjonsselskapet Motlys. Han skrev manus til Ørjan Karlsens DE 7 DØDSSYNDER: HOVMOD i 1999, og har nå flere filmer i utvikling med selskapet.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}