BIFF 2014

The Canal

2014 • 1t 30m • Irland / Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
The Canal
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Ivan Kavanagh
Manus
Ivan Kavanagh
Foto
Piers McGrail
Produsent
AnneMarie Naughton
The ghosts made me do it!

En dag finner filmarkivaren David ved en tilfeldighet en gammel filmrull. Filmrullen er en filmavis som viser at huset hvor han bor sammen med sin kone Alice og deres unge sønn var åsted for en serie groteske mord i 1902. Samtidig går han med mistanker om at Alice er utro. Mens sjalusien langsomt fester sitt grep om ham, begynner han å ane at noe i huset ønsker å gjenta de grusomme handlingene - men denne gangen med David som gjerningsmann. Og når liket av Alice blir funnet på samme sted som et av likene fra 1902, er det store spørsmålet hvem - eller hva - som står bak.

Med sine lange, mørke skygger og originale vri på «found footage»-fenomenet, er THE CANAL en stemningsfull og ulidelig spennende grøsser, som kombinerer det beste fra amerikansk, britisk og japansk skrekkfilm med elementer fra den dypt forstyrrende «Slender Man»-myten. De som liker å bli skremt bør med andre ord kjenne sin besøkelsestid, for stort skumlere enn dette får du det neppe på kino i år.

Regi

Ivan Kavanagh (Irland) Filmer i utvalg: THE FADING LIGHT (2009), OUR WONDERFUL HOME (2008), TIN CAN MAN (2007), THE SOLUTION (2007)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}