BIFF 2021

The Card Counter

2021 • 1t 49m • USA

115 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Card Counter
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
Paul Schrader
Manus
Paul Schrader
Foto
Alexander Dynan
Produsent
Lauren Mann, Braxton Pope, David M. Wulf, Martin Scorsese
En moderne film noir om forbrytelse, straff og syndsforlatelse

William Tell er en profesjonell gambler – hvis man nå egentlig kan kalle det gambling når man teller kort. Han er disiplinert på grensen til det asketiske, og tilbringer mesteparten av tiden sin i casinoer og motellrom, hvor han møysommelig pakker alle overflater inn i hvite lakener. William er på flukt fra sine gamle synder, men når han ved en tilfeldighet treffer på en gammel bekjent på en konferanse, innhentes han brått og ugjenkallelig av sine fordums gjerninger. Plutselig velter minnene om fengselsopphold og menneskerettighetsforbrytelser frem, og han blir nødt til å konfrontere fortiden.

Med FIRST REFORMED (BIFF 2018) fikk AMERICAN GIGOLO-regissør og TAXI DRIVER-manusforfatter Paul Schrader et etterlengtet comeback, og den gode trenden fortsetter med hans nye film. Hovedrolleinnehaver Oscar Isaac leverer en av sine mest minneverdige skuespillerprestasjoner til nå, og han får god drahjelp av Tiffany Haddish, Willem Dafoe og Tye Sheridan. THE CARD COUNTER er en moderne film noir om forbrytelse, straff og syndsforlatelse fra en revitalisert mesterregissør.

Regi

Paul Schrader (USA) Filmer i utvalg: FIRST REFORMED (BIFF 2018), DOG EAT DOG (2016), DYING OF THE LIGHT (2014), THE CANYONS (2013), ADAM RESURRECTED (2008), DEN JAGEDE (1997), DEN AMERIKANSKE GIGOLO (1980)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}