BIFF 2014

The Galapagos Affair: Satan Came to Eden

2013 • 2t • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Galapagos Affair: Satan Came to Eden
Språk
Engelsk
Undertekster
Uten
Regi
Dan Geller, Dayna Goldfine
Manus
Dayna Goldfine, Dan Geller, Celeste Schaefer Snyder
Foto
Dan Geller
Produsent
Dan Geller, Dayna Goldfine, Celeste Schaefer Snyder
Trøbbel i paradis

Galapagos-øyene er mest kjent i sammenheng med Darwins evolusjonsteori, men visste du at de også var åsted for et vaskeekte kriminalmysterium? I 1929 bosatte Dr. Friedrich Ritter seg på den ubebodde øya Floreana sammen med sin pasient og elskerinne Dore Strauch. De ønsket å trekke seg tilbake fra det moderne bylivet. Etterhvert som internasjonale medier rapporterte om deres liv på øya, ble flere fristet til å emigrere dit. Først ankom familien Wittmer som ønsket å leve et liv i pakt med naturen. Like etter dukket også en merkverdig fransk baronesse og hennes to elskere opp, med planer om å tjene penger på øyas ressurser. Det var åpenbart at naboskapet ville bli problematisk, men ingen kunne forutse riktig hvor ille det skulle gå.

THE GALAPAGOS AFFAIR forteller historien om de mystiske hendelsene på Floreana på 1930-tallet, hvor også nordmenn er involvert. Filmen kombinerer dagboknotater og nyoppdagede filmopptak med intervjuer med hovedpersonenes etterkommere og øvrige øyboere. Gjør deg klar for et Hitchcock-mysterium fra virkeligheten!

 

Møt filmskaperne Dan Geller, Danya Goldfine og medvirkende under alle visningene.

Regi

Daniel Geller (USA) og Dayna Goldfine (USA) Filmer i utvalg: SOMETHING VENTURED (2011), BALLETS RUSSES (2005), NOW AND THEN: FROM FROSH TO SENIORS (1999), KIDS OF SURVIVAL (1996)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}