BIFF 2011

The High Cost of Living

2010 • 1t 32m • Canada

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The High Cost of Living
Regi
Deborah Chow
De møttes og det sa pang

En bilulykke danner utgangspunktet for dramaet i THE HIGH COST OF LIVING. Sterkt preget av en heller usunn livsstil, kommer låsesmeden og deltidsdealeren Henry en kveld i skade for å kjøre på Nathalie, som er gravid i åttende måned. Grepet av panikk flykter han fra åstedet, mens den vordende moren blir liggende i en pøl av sitt eget blod. I dagene etter påkjørselen fortsetter hendelsen å gnage på Henry, og han bestemmer seg omsider for å finne ut hvordan det gikk med den vordende moren.

Når Henry blir kjent med Nathalie oppdager han at ikke bare er fosteret dødt; hele Nathalies liv er i ferd med å falle sammen. Vandrende rundt med et dødt barn i magen, uten evne til å kommunisere med sin mann og familie, blir Henry den eneste Nathalie har å vende seg til. Men vil Henry klare å skjule hva som virkelig hendte den kvelden da Nathalies liv ble snudd på hodet? THE HIGH COST OF LIVING er en gripende film om et vennskap som er like vakkert som det er umulig, og utvilsomt Zach Braffs største prestasjon siden indiefavoritten GARDEN STATE (BIFF 2004).

Regi

Den kanadiske regissøren Deborah Chow studerte ved McGill University og Columbia University og har siden skrevet og regissert kortfilmene DAYPASS (2002) og THE HILL (2004), som begge har høstet god kritikk.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}