BIFF 2002

The Lawless Heart

2001 • 1t 50m • Storbritannia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Lawless Heart
Regi
Neil Hunter & Tom Hunsinger

Dan, Nick og Tim møtes i begravelsen til en felles venn, en homofil restauranteier som er død etter en drukningsulykke. Mennene er dypt sjokkerte over tapet av sin venn og bestemmer seg for å få orden på sine egne liv, uvitende om hva de har i vente. Dan er en frustrert men trofast familiefar inntil han møter den betagne og glamorøse Corrine. Hun vekker hans behov for et slags forsinket eventyr i livet. Nick strever med å forsone seg med sin venns død, mens den sprudlende jenten Charlie er fast bestemt på å få ham ut av sorgen. Tim har tilbrakt åtte år med å lete etter noe meningsfylt, uten å ane at kvinnen i hans drømmer befinner seg i hjembyen. Intet kan vel være enklere enn å erobre hennes hjerte?

THE LAWLESS HEART er en treffende kjærlighetshistorie der begjær, lojalitet og kjærlighet strekkes til sine yttergrenser. Filmen er fortalt fra tre ulike perspektiver og avslører de komiske og innviklete sidene ved moderne forhold.

Regi

Neil Hunter studerte film på 80-tallet før han laget sin første kortfilm TELL ME NO LIES i 1992. Under innspillingen traff han Tom Hunsinger, som har arbeidet som skuespiller, manusforfatter og instruktør for teater og vært filmregissør. De har siden jobbet sammen med manus og regi. Deres første spillefilm var BOYFRIENDS (1996).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}