BIFF 2006

THE LOST

2005 • 1t 55m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Lost
Regi
Chris Sivertson
En skremmende film om en voldelig tenåringspsykopat. En film som vil hjemsøke publikum i lang tid.

THE LOST handler om en voldelig psykopat og er ikke en film for de pysete. Allerede fra åpningen går det slag i slag til den voldsomme avslutningen. Likevel er ikke THE LOST en unnskyldning for å vise blod og gørr, noe filmen viker unna. Den er mer skremmende i stemning og teknikk som får deg til sitte klistret til lerretet selv om du egentlig ikke vil se mer av avgrunnen som åpenbarer seg foran deg.

Historien kretser rundt den tilsynelatende så sjarmerende, men noe Norman Bates-aktige, Ray Pye, som tvinger sine to beste venner med ut i skogen for å drepe to jenter på campingtur. Fire år senere er han fremdels hovedmistenkt i saken, men uten å kunne knyttes til drapene. Ray tror selv han er fri som fuglen og lever fremdeles på drapsrusen, og vennene begynner å tro at det verste er over. Dessverre tar de feil. Det verste har enda ikke begynt. Historien fortelles langsomt, og gir karakterene god tid til å utvikle seg. Filmen kan virke langdryg, men når trådene samles smelter alt sammen til en rå og uforglemmelig avslutning.

Med THE LOST har regissør og manusforfatter Chris Severston markert seg som en lovende og utfordrende filmskaper. THE LOST er basert på kultromanen ved samme navn og har blitt en sterk indie-film som vil suge seg fast og hjemsøke publikum i lang tid.

Regi

Chris Sivertson ble født i Virginia og vokste opp i New Jersey, Massachusetts og California. Han traff Lucky McKee og Kevin Ford da de begynte på USC Film School. Sammen har de laget flere filmer, THE BEST OF ROBBERS (2006), BARBARIAN (2003), THE BURNING LAND (2003) og ALL CHEERLEADERS DIE (2001). THE LOST er regidebutfilmen til Chris Sivertson.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}