BIFF 2012

The Love Part of This

2012 • 1t 21m • USA / Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Love Part of This
Regi
Lya Guerra
I gode og onde dager.

På begynnelsen av 1970-tallet forlot Grace Schrafft and Grace Moceri sine respektive ektemenn, ble kjærester, tok med seg barna og flyttet sammen. I THE LOVE PART OF THIS forteller de sine historier. Ved hjelp av gamle bilder og filmklipp får vi et innblikk i et samliv som har vært preget av kjærlighet, men også av prøvelser. Å være et par har hele tiden vært krevende for Grace og Grace, fra den uventede forelskelsen, til alderdom og sykdom, via hverdagsliv og barneoppdragelse. Etter å ha bodd i California, er ekteparet nå tilbake i Gloucester, Massachusetts. Schrafft er en kunstnersjel blottet for praktisk sans, Moceri den mer strukturerte. At kjærligheten er ispedd irritasjon og frustrasjon er ikke vanskelig å se.

I løpet av opptakene til filmen dør en av de to, noe som setter intervjuene i første halvdel av filmen i et nytt lys. THE LOVE PART OF THIS er en hjerteskjærende, men også varm og morsom film om arbeidet med å få kjærligheten og samlivet til å vare.

Regi

LYA GUERRA er en amerikansk filmskaper som bor og arbeider i Oslo. THE LOVE PART OF THIS er hennes første dokumentarfilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}