BIFF 2021

The Magnitude of All Things

2020 • 1t 25m • Canada

44 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Festival

BIFF KINO

Språk
engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Jennifer Abbott
Manus
Jennifer Abbott
Foto
Vince Arvidson
Produsent
Jennifer Abbott, Andrew Williamson, Henrik Meyer, Shirley Vercruysse
Klimaendringer som sorgprosess

Klimaendringer utgjør en så stor utfordring for menneskeheten at det er vanskelig å vite hvordan man skal håndtere den. I THE MAGNITUDE OF ALL THINGS bruker filmskaper Jennifer Abbott sorgen hun følte etter at søsteren døde av kreft som et utgangspunkt for å forstå følelsen av avmakt og håpløshet som veltet opp i henne da hun innså omfanget av trusselen vi står overfor. Abbott er ikke alene om denne reaksjonen, og i sin nye film lar hun oss møte mennesker fra hele verden – fra Australia og Kiribati til Amazonas og Nunatsiavut i det nordlige Canada – som alle føler på den samme sorgen over hva menneskeheten er i ferd med å gjøre med planeten.

For disse menneskene er ikke klimaendringer en fremtidig trussel, men noe som ødelegger deres økosystemer og tradisjonelle levesett her og nå. THE MAGNITUDE OF ALL THINGS er en dypt personlig og utsøkt vakkert fotografert dokumentar med et unikt psykologisk perspektiv på klimaendringer, som minner oss på at sorg også kan tjene som et utgangspunkt for fellesskap, håp og handling.

Regi

Jennifer Abbott (Canada) Filmer i utvalg: THE NEW CORPORATION: THE UNFORTUNATELY NECESSARY SEQUEL (2020), US AND THEM (2015), THE FILM THAT BUYS THE CINEMA (2014), THE CORPORATION (2003)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}