BIFF 2015

The Martian 3D

2015 • 2t 15m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Martian
Språk
engelsk
Undertekster
uten
Regi
Ridley Scott
Manus
Drew Goddard, Andy Weir
Skipbrudden på den røde planeten

Når en sandstorm tvinger en gruppe astronauter til å evakuere den eneste bemannede forskningsstasjonen på Mars i all hast, etterlates en av dem alene på den røde planeten. Kollegene hans antar at han har omkommet i stormens herjinger, men når de en tid etter får livstegn fra den snarrådige astronauten, må NASA og resten av jordens skarpeste hjerner komme frem til en plan for å redde ham. Men ettersom hjelpen i beste fall er fire år unna, må den skipbrudne Mark Whatney først finne en måte å overleve på den golde og ugjestmilde planeten.

THE MARTIAN har åpenbare likhetstrekk med både ALL IS LOST og GRAVITY, og er den mest imøtesette Ridley Scott-filmen på mange år. Matt Damon spiller hovedrollen som Mark Whatney, og med seg har han et stjernelag av skuespillere som blant annet inkluderer Jessica Chastain, Kristen Wiig, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels og Aksel Hennie. THE MARTIAN er basert på Andy Weirs populære roman ved samme navn, og er en amerikansk storproduksjon av klassisk støpning.

 

Visning onsdag 30.09 kl 20:15 i KP1 - kjøp billett her

Regi

Ridley Scott (England, 1937) Filmer i utvalg: PROMETHEUS (2012), GLADIATOR (2000), THELMA & LOUISE (1991), BLADE RUNNER (1982), ALIEN (1979)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}