BIFF 2020

The Mole Agent

2020 • 1t 30m • Chile

1 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Språk
spansk
Undertekster
engelsk
Regi
Maite Alberdi
Manus
Maite Alberdi
Foto
Pablo Valdés
Produsent
Marcela Santibañez
Spionen som sjarmerte meg i senk

Når privatdetektiven Rómulo blir kontaktet av en kvinne som vil at han skal finne ut om hennes aldrende mor blir mishandlet på gamlehjemmet, går han utradisjonelt til verks: Han hyrer inn den 83 år gamle Sergio til å gå undercover, og utstyrer ham med skjulte kameraer og opptaksutstyr slik at han kan dokumentere etterforskningsarbeidet underveis. Sergio skrider til verket med entusiasme og engasjement, men påfallende diskret er han ikke: 83-åringen er nemlig så karismatisk og lett å like at han umiddelbart blir sentrum for det sosiale livet på institusjonen, og må kontinuerlig riste av seg beilere og nye venner.

THE MOLE AGENT er en humoristisk og eksepsjonelt sjarmerende dokumentar som bruker et klassisk krimplott som springbrett inn i en tematikk som ofte oppleves som tung og trist. Maite Alberdi har laget en uforglemmelig film om alderdom, ensomhet og mellommenneskelige relasjoner med en underholdende rammefortelling som er Hollywood verdig. Du har aldri sett en spionfilm som dette – og du har aldri hatt det så gøy på et gamlehjem.

Denne filmen kan strømmes på BIFF+ fra 12. til 31. oktober 2020.

Regi

Maite Alberdi (Chile) Filmer i utvalg: GOD (BIFF 2019), THE GROWN-UPS (BIFF 2017), LA ONCE (2014), PROPAGANDA (BIFF 2014)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}