BIFF 2018

The Night of All Nights

2018 • 1t 36m • Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Die Nacht der Nächte
Språk
engelsk/tysk/japansk
Undertekster
engelsk
Regi
Yasemin Samdereli
Manus
Nesrin Samdereli, Yasemin Samdereli
Foto
Marcus Winterbauer
Produsent
Anja-Karina Richter, Arne Birkenstock
Til døden skiller oss ad

Hva slags ektepar er i stand til å leve sammen et helt liv? Det som var normen for våre besteforeldres generasjon blir i dag sjeldnere og sjeldnere, og i denne dokumentaren følger vi fire aldrende par for å finne ut hvordan de har klart å stå sammen i gode og onde dager. Parene vi møter spenner fra et japansk arrangert ekteskap og homse-partnere fra USA som har måttet ty til adopsjon for å holde sammen via to indere som har brutt med strenge kasteregler til et helt usedvanlig tysk ektepar. Selv om menneskene filmen skildrer er svært forskjellige og kommer fra fire svært ulike steder og kulturer, har de alle det til felles at de har vært hverandres  livsledsagere gjennom mer enn 60 år.

THE NIGHT OF ALL NIGHTS er regissert av søskenparet Yasemin og Nesrin Samdereli, og er en morsom og hjertevarm film om det å finne den rette, og hvordan man skal klare å holde på – og holde ut med – dem resten av livet.

BABYKINO-varsel! Visningen lørdag 29. september er tilpasset familier med baby.

Regi

Yasemin og Nesrin Samdereli (Tyskland,  1973, 1979) Filmografi i utvalg: ALMANYA – WILKOMMEN IN DEUTSCHLAND (2011), SEXTASY (2004), KISMET (2000), KREUZ & QUER (1996)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}