BIFF 2010

The Parking Lot Movie

2010 • 1t 14m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Parking Lot Movie
Regi
Meghan Eckman
Endelig er den her! Dokumentarfilmen om verdens beste parkeringsplass!

I Charlottesville finner vi parkeringsplassen som kun går under navnet The Corner Parking Lot. Parkeringsplassen er en legendarisk institusjon i byen, og fungerer som et fristed for dens mange eksentriske parkeringsvakter. Utstyrt med en mikroskopisk bod og en bunnløs forakt for de rike og suksessfulle, har parkeringsvaktene under ledelse av sin sjef og "spirituelle leder" Chris Farina, bygget opp sitt eget lille mikrokosmos hvor samfunnets normer og uskrevne regler ikke gjelder. Med en stab bestående av overutdannede og underbetalte menn, og en filosofi som går ut på at den eneste måten å unnslippe verdens iboende kjiphet er å ganske enkelt la være å ta hensyn til den, er parkeringsplassen en verden med sine helt egne lover og regler. Her finner man antropologistudenter, filosofer, buddhister og slackere, alle forent av sin felles forkjærlighet for å henge ut med kollegaene og sitt kollektive hat mot enhver person som skulle finne på å ymte frempå om at prisen for å parkere er for høy.

THE PARKING LOT MOVIE er en humoristisk, upretensiøs og sjarmerende dokumentarfilm om å leve i henhold til sine egne idealer, uansett hva omverdenen måtte mene.

Regi

Meghan Eckman har en grad i engelsk språk og litteratur fra University of Virginia fra 2000. Siden har hun laget en rekke korte dokumentarfilmer og jobbet som klipper i New York. Hun produserte og klippet PLANET OF THE ARABS som ble vist på Sundance i 2005. THE PARKING LOT MOVIE er langfilmdebuten hennes.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}