BIFF 2003

The Rage in Placid Lake

2003 • 1t 30m • Australia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Rage in Placid Lake
Regi
Tony McNamara

Tony MacNamara har regissert filmen som bygger på hans egen roman "The Café Latte Kid". En Australsk komedie er ikke å forakte - THE RAGE IN PLACID LAKE er både underholdende, frekk og blott til lyst.

Placid Lakes foreldre er ubrukelige som sådanne og er avlegse som hippier i tillegg. Ikke ulikt mor-datter-forholdet i "Absolute Faboulous" er det her sønnen som tar affære i familien. Placid er imidlertid ikke helt overbevist konform - han bare prøver å bli som alle andre etter et stygt fall fra taket på skolen han hater. Han overlevde fallet og håper at trioen som til stadighet mobber ham nå skal gi seg med dette. Men ikke minst - klarer han å vinne hjertet til sin barndomsvenninne Gemma? Har du lyst å bare slappe av og la deg underholde er dette et fint alternativ under BIFF.

Regi

Tony MacNamara er fra Melbourne og han har arbeidet innen teater og film i en årrekke. Hans roman ble til skuespillet "The Café Latte Kid", som han ble belønnet med flere priser for. I 1996 tok han eksamen fra Australian Film, Television and Radio School. Siden skrev og regisserte han teaterstykket "The John Wayne Principle" som gjorde det stort både i Sydney og Melbourne. Han skrev og regisserte kortfilmene KICK TO KICK og SEDUCTION 101 og vant pris for beste manus for THE BEAT MANIFESTO. THE RAGE IN PLACID LAKE er hans debutspillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}