BIFF 2002

The Rules of Attraction

2002 • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Rules of Attraction
Språk
Engelsk
Regi
Roger Avary
Manus
Roger Avary, Bret Easton Ellis
Foto
Robert Brinkmann
Produsent
Greg Shapiro
Dette er området til Camden College, et lite, velstående universitet et sted i New England og de mennesker som hører til der.

Roger Avery har basert dette manus på en roman av Brett Easton Ellis (American Psycho). Vi befinner oss på Camden College på midten av 80-tallet. Sean Bateman er yngste bror av en psykotisk aksjemegler på Wall Street, Patrick Bateman. Sean er dop dealer, han har sex med halve den kvinnelige delen av collegetet og skylder masse penger til sin "dealer-kollega" Rupert Guest. Lauren Hynde er teknisk sett jomfru og sparer seg til sin kjæreste, Victor Johnson, en meget tomhjernet type som har dratt på loffen i Europa. Laurens romkamerat, Lara, som bortsett fra å være aldri så lett på tråden, er også "interessert" i Victor. Paul Denton er biseksuell og pleide å være forelsket i Mitchell Allen før Mitchell dumpet ham til fordel for Candice. Sean elsker Lauren. Paul elsker Sean, men pleide å gå ut med Lauren, som på sin side elsker begge to...

Regi

Roger Avary (1965) Vegetarianer, født i Canada, oppvokst i California. Jobbet sammen med Quentin Tarantino i videobutikken på Manhattan Beach. De samarbeidet om manuskriptene til både RESERVOIR DOGS og PULP FICTION, og Roger Avary og Tarantino har sammen mottatt utmerkelser for PULP FICTION fra The Los Angeles Film Critics Association, The New York Film Critics' Circle, The Boston Society of Film Critics, The National Society of Film Critics, The Academy of Motion Picture Arts and Sciences og The British Academy of Film and Television Arts. Avary jobber både som produsent og videoregissør innimellom all skrivingen, og hans debut spillefilm kom i 1994 med KILLING ZOE som Tarantino var med på å produsere.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}