BIFF 2021

The Sparks Brothers

2021 • 2t 20m • USA / Storbritannia

39 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
The Sparks Brothers
Språk
engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Edgar Wright
Foto
Jake Polonsky
Produsent
Nira Park, Edgar Wright, George Hencken, Laura Richardson
En helstøpt musikkdokumentar om kultheltene Sparks

Brødrene Ron og Russell Mael alias Sparks var aldri verdens mest populære artister, men for mange rager de blant musikkhistoriens aller største. De to begynte å spille sammen på 60-tallet, men det var først etter at de i 1972 byttet navn til Sparks at de for alvor gjorde seg bemerket med sin lekne og sofistikerte popmusikk. I THE SPARKS BROTHERS forteller Edgar Wright historien om bandet, og ved siden av brødrene selv, møter vi entusiastiske fans som Beck, Thurston Moore, Todd Rundgren, Giorgio Moroder, Mike Myers, Neil Gaiman og Björk som gir oss et innblikk i nøyaktig hva det er som gjør denne enigmatiske duoen så unik.

2021 er et stort år for Sparks, som også står bak musikken og manuset til Leos Carax’ ANNETTE, hvor de også har biroller. Årets BIFF er med andre ord en ypperlig anledning til å stifte nærmere bekjentskap med brødrene Mael – og for gamle fans til å kose seg med musikk og anekdoter på det store lerretet. THE SPARKS BROTHERS er en fengende og fengslende musikkdokumentar av klassisk støpning, full av god musikk og underholdende historier.

Regi

Edgar Wright (Storbritannia) Filmer i utvalg: LAST NIGHT IN SOHO (BIFF 2021), BABY DRIVER (2017), THE WORLD’S END (2013), SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD (2010), HOT FUZZ (2007), SHAUN OF THE DEAD (2004)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}