BIFF 2017

The Summit

2017 • 1t 54m • Frankrike / Spania / Argentina

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
La Cordillera
Språk
spansk/engelsk
Undertekster
engelsk
Regi
Santiago Mitre
Manus
Mariano Llinás, Santiago Mitre
Foto
Javier Julia
Produsent
Matías Mosteirin, Agustina Llambí Campbell, Fernando Brom, Didar Domehri, Simón de Santiago
«House of Cards» i Andesfjellene

Når den nyvalgte argentinske presidenten Hernán Blanco deltar på sin første store internasjonale konferanse, blir han satt på prøve både som politiker og privatperson. På et avsidesliggende luksushotell i de chilenske Andesfjellene, er statsledere fra hele Latin-Amerika samlet for å diskutere en ny oljeavtale som skal gjøre regionen til en internasjonal maktfaktor, og ved siden av å sjonglere politiske samarbeidspartnere og rivaler, må Blanco konfrontere sin egen fortid.

THE SUMMIT er en stilisert og utsøkt stemningsfull thriller, hvor internasjonal storpolitikk danner utgangspunktet for et portrett av en vanlig mann med en høyst uvanlig jobb. Den argentinske veteranen Ricardo Darín leder et ensemble bestående av de fremste skuespillerne fra hele Latin-Amerika – pluss en usedvanlig god Christian Slater i rollen som sleip amerikansk diplomat. THE SUMMIT er en latinamerikansk «House of Cards» med spor av magisk realisme, fra regissøren av BIFF-favoritten PAULINA (2015).

Regi

Santiago Mitre (Argentina, 1980) Filmografi: PAULINA (BIFF 2015), LOS POSIBLES (2013), THE STUDENT (2011), EL AMOR - PRIMERA PARTE (2005)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}