BIFF 2015

The Visit

2015 • 1t 34m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
TEMA:
Originaltittel
The Visit
Språk
engelsk
Undertekster
norsk
Regi
M. Night Shyamalan
Manus
M. Night Shyamalan
Produsent
Marc Bienstock, Jason Blum, Ashwin Rajan, M. Night Shyamalan
Besteforeldre til besvær

Da M. Night Shyamalan slo gjennom med med DEN SJETTE SANSEN i 1999, ble han av flere kritikere hyllet som en ny Steven Spielberg. Disse spådommene viste seg etter hvert å være en smule overdrevne, og de siste årene har filmene hans blitt stadig mindre populære blant både publikum og kritikere. Tidligere i år gjorde Shyamalan imidlertid comeback med tv-serien «Wayward Pines», og når han nå er aktuell med en ny grøsser produsert av Blumhouse Productions er forventningene derfor høyere enn på lenge.

THE VISIT handler om to søsken som reiser for å bo hos sine besteforeldre mens moren deres tar seg en velfortjent ferie. I begynnelsen koser de seg i det store huset på landet, men etter hvert begynner besteforeldrene å utvise bisarr og truende oppførsel om nettene. Og når deres ferierende mor ikke tar sine barns rop om hjelp på alvor, blir det opp til søsknene å finne ut av hva som er galt med bestemor og bestefar. Det vil si, hvis de overlever...

Regi

M. Night Shyamalan (India, 1970) Filmer i utvalg: AFTER EARTH (2013), LUFTENS SISTE MESTER (2010), THE HAPPENING (2008), LADY IN THE WATER (2006), THE VILLAGE (2004), SIGNS (2002), UNBREAKABLE (2000), DEN SJETTE SANSEN (1999)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}