BIFF 2015

The Walk (3D)

2015 • 2t 03m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Walk
Regi
Robert Zemeckis
Manus
Robert Zemeckis, Philippe Petit
Du har sett dokumentaren – nå kommer spillefilmen – i 3D!

De fleste som var på BIFF i 2008 eller på utekino på Møhlenpris i år, husker James Marshs dokumentarfilm MAN ON WIRE, som handlet om den franske våghalsen Philippe Petits forsøk på å gå på line mellom de to World Trade Center-tårnene i New York i 1974. Den utrolige historien fortsetter imidlertid å fascinere filmskapere, og denne gangen er det ingen ringere enn Robert Zemeckis som har laget film om Petits legendariske stunt.

Joseph Gordon-Levitt spiller hovedrollen som Petit, og med seg på laget har han blant annet Ben Kingsley og Charlotte Le Bon. Som regissør av FORREST GUMP og TILBAKE TIL FREMTIDEN-trilogien vet Zemeckis alt om hvordan man kombinerer humor, spenning og historiske detaljer, og i THE WALK forteller han historien om Petits luftige spasertur som en kuppfilm med et tydelig glimt i øyet. For de som har sett MAN ON WIRE er THE WALK et nytt og underholdende perspektiv på en kjent historie, og for de som ikke har sett den er den et nervepirrende første møte med en historisk hendelse som nesten er for utrolig til å være sann.

Regi

Robert Zemeckis (USA, 1951) Filmer i utvalg: FLIGHT (2012), A CHRISTMAS CAROL (2009), BEOWULF (2007), POLAREKSPRESSEN (2004), CAST AWAY (2000), FORREST GUMP (1994)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}