THE WEIGHT OF ELEPHANTS er basert på den australske forfatte..." /> THE WEIGHT OF ELEPHANTS er basert på den australske forfatte..."/> THE WEIGHT OF ELEPHANTS er basert på den australske forfatte...">
BIFF 2013

The Weight of Elephants

2013 • 1t 23m • Danmark / Frankrike / New Zealand / Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
The Weight of Elephants
Språk
Engelsk
Undertekster
Engelsk
Regi
Daniel Joseph Borgman
Manus
Daniel Joseph Borgman (basert på roman av Sonya Hartnett)
Foto
Sophia Olsson
Produsent
Katja Adomeit
Tungt og poetisk fra New Zealand

Livet farer ikke lett med 11 år gamle Adrian. Når han ikke plages av bøllene på skolen, er han overlatt til en miserabel tilværelse hos sin strenge bestemor og manisk-depressive onkel, hvor hans eneste selskap er hans egen lekne fantasi. En dag flytter en familie med tre viltre barn inn i et av nabohusene, og Adrians innbilningskraft begynner for alvor å slå seg løs – for de nye naboungene kan vel umulig være de kidnappede barna som alle snakker om på tv for tiden?

THE WEIGHT OF ELEPHANTS er basert på den australske forfatteren Sonya Hartnetts prisbelønte roman «Of A Boy», og i likhet med boken er den en varm og poetisk fortelling om ensomhet og vennskap. Ved hjelp av et slående visuelt språk, holdt i pastellfarger og utydelige linjer, skaper regissør Daniel Joseph Borgman en barneaktig og drømmelignende verden hvor virkelighet og fantasi glir over i hverandre. Resultatet er en vakker film om fantasiens kraft i møte med en kald og avvisende virkelighet.

Regi

DANIEL JOSEPH BORGMAN er født og oppvokst i New Zealand. Han studerte film ved den danske filmskolen Super16, og står bak en rekke kortfilmer. THE WEIGHT OF ELEPHANTS er hans første helaftens film.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}