THIS IS THE END er årets mest kritikerroste amerikanske kome..." /> THIS IS THE END er årets mest kritikerroste amerikanske kome..."/> THIS IS THE END er årets mest kritikerroste amerikanske kome...">
BIFF 2013

This Is the End

2013 • 1t 46m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
This Is the End
Språk
Engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Evan Goldberg, Seth Rogen
Manus
Evan Goldberg, Seth Rogen
Man får ikke mer moro enn det man lager selv

THIS IS THE END åpner med at skuespiller Jay Baruchel ankommer Los Angeles for å henge med sin gamle venn Seth Rogen. Rogen inviterer sin venn på innflytningsfest hos James Franco, hvor de møter det som kan krype og gå av Los Angeles-baserte komikere – pluss Rihanna. Plutselig eksploderer verden i et kaos av apokalyptiske proporsjoner; mystiske blå lyskjegler bortfører visse av gjestene, mens voldsomme jordskjelv legger nabolaget i ruiner og tar livet av de fleste av gjestene. Sammen med Jonah Hill, Craig Robinson og Danny McBride, blir Baruchel, Rogen og Franco sittende igjen i Francos hus og vente på å bli reddet.

THIS IS THE END er årets mest kritikerroste amerikanske komedie, og byr på en rekke av samtidens fremste filmkomikere som alle spiller groteske karikaturer av seg selv. Filmen hviler tungt på hovedrolleinnehavernes personkjemi og felles historie, og når de bestemmer seg for å korte ned på ventetiden ved å spille inn en oppfølger til PINEAPPLE EXPRESS er det duket for komedie av ypperste klasse.

Regi

SETH ROGEN er best kjent som skuespiller i filmer som KNOCKED UP (2007), PINEAPPLE EXPRESS (2008) og TAKE THIS WALTZ (2011). THIS IS THE END er Rogens og EVAN GOLDBERGs debut som regissører.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}