BIFF 2009

Three Blind Mice

2008 • 1t 34m • Australia

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Three Blind Mice
Regi
Matthew Newton
En morsom og spennende lavbudsjettsfilm om tre australske marinesoldater natten før de drar til Irak

THREE BLIND MICE følger de tre noenogtyveåringene Sam, Dean og Harry gjennom deres siste natt i Sydney før de sammen med resten av den australske marinen setter kursen for krigsoperasjoner i Irak. Med vissheten om at de kommer til å tilbringe de neste månedene under strenge sikkerhetsforanstaltninger, bestemmer de tre seg for å gjøre og oppleve så mye som overhodet mulig denne natten – noe de forsåvidt lykkes i , om enn kanskje ikke på akkurat den måten de hadde håpet. For etterhvert som natten senker seg over dem, tårner problemene seg opp på alle bauger og kanter. De hyppige vekslingene fra humor og glede til sorg og tragedie bygger opp under den nervøse stemningen som kjennetegner reisefeberens rastløshet.

THREE BLIND MICE er en ambisiøs og intelligent lavbudsjettsfilm som veier opp for manglende kapital med smarte påfunn, en påtakelig entusiasme og tidvis fantastiske skuespillerprestasjoner. Resultatet er både en høyst severdig film og et bevis på at man ikke trenger lassevis med penger for å lage film.

Regi

Matthew Newton er en australsk teater- og filmskuespiller og regissør. Han har spilt i en lang rekke fjernsynsserier og filmer. Regidebuten hadde han med RIGHT HERE RIGHT NOW (2004). THREE BLIND MICE (2008) er hans andre film.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}