BIFF 2016

Tomorrow

2015 • 1t 58m • Frankrike

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Demain
Språk
fransk
Undertekster
engelsk
Regi
Mélanie Laurent, Cyril Dion
Manus
Cyril Dion
Foto
Alexandre Léglise
Produsent
Bruno Lévy
Grip morgendagen

TOMORROW er en løsningsorientert dokumentarfilm om global oppvarming, overbefolkning, hungersnød og de andre monumentale utfordringene som truer menneskehetens eksistens slik vi kjenner den. For det skorter som kjent ikke på dommedagsprofetier og tegn på at måten vi i dag forvalter jordkloden på vil ende med en katastrofe av historiske dimensjoner. Det store spørsmålet er hvordan man skal akseptere dette situasjonsbildet uten å bli dypt deprimert og apatisk.

Sammen med et team på fire personer besøker filmskaper og skuespiller Mélanie Laurent og hennes regissørkollega Cyril Dion ti land for å snakke med pionerer og idealister som har utarbeidet nye, bærekraftige måter å forholde seg til landbruk, energi, økonomi, demokrati og utdanning på. Og ved å sette alle disse positive tiltakene sammen til et alternativt bilde av framtiden, begynner vi etter hvert å se konturene av en morgendag som ikke bare matcher vår verden av i dag, men som også på mange måter overgår den.

 

TOMORROW åpner Klimafestivalen onsdag 21. september kl 17:30. Det blir innledning med Sysla Grønn og offisiell åpning av byråd Julie Andersland. Ordinært billettslag, se også Facebook-event.

Regi

Mélanie Laurent (Frankrike, 1983) Filmografi: PUST (2014), THE ADOPTED (2011). Cyril Dion (Frankrike, 1978) TOMORROW er Dions debut som regissør.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}