BIFF 2013

Touchy Feely

2013 • 1t 28m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Touchy Feely
Språk
Engelsk
Undertekster
ingen
Regi
Lynn Shelton
Manus
Lynn Shelton
Foto
Benjamin Kasulke
Produsent
Steven Shardt
Look - no hands!

Abby er en ettertraktet massør som plutselig utvikler en fobi for fysisk kontakt. Denne ironiske vendingen inntreffer like før hun skal flytte inn med kjæresten sin, så krisen er et faktum. På omtrent samme tid settes det ut et falskt rykte om broren Pauls helbredende hender. Paul er en rigid tannlege med hensvinnende pasientkrets og omsetning, og merker umiddelbart en hyggelig økning i pågangen fra potensielle pasienter.

Handlingen i TOUCHY FEELY kretser rundt rollefigurenes forhold til seg selv og hverandre. Abby konfronteres med sin forpliktelsesskrekk, mens broren og niesen hennes opplever ting som får dem til å åpne opp og blomstre som mennesker. Abby spilles av Rosemarie DeWitt, som tidligere har samarbeidet med regissør Lynn Shelton i YOUR SISTER'S SISTER (2011). Shelton har et sjeldent talent for å blande naturlig spill med interessante og umiddelbart engasjerende dramatiske situasjoner, og TOUCHY FEELY er hennes beste film hittil.

Regi

LYNN SHELTON har jobbet som skuespiller, regissør, produsent og skribent for en rekke filmer og tv-serier. Som regissør står hun bak filmer som HUMPDAY (2009) og YOUR SISTER'S SISTER (2011).

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}