BIFF 2004

Tvilling

2003 • 1t 31m • Danmark

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Tvilling
Regi
Hans Fabian Wullenweber

Lars er av typen som ikke forventer så mye av livet. Han bor sammen med sin syke og manipulerende mor og jobber på en bensinstasjon. Dagene går med til jobb, samt å stelle moren. Lars er imidlertid hemmelig forelsket i den søte nabojenta Julie, og når hun har vært innom bensinstasjonen sniker han med seg båndene fra overvåkningskameraet. En dag besvimer Julie på bensinstasjonen og Lars tar henne med seg hjem. Når hun våkner, forveksler hun Lars med sin avdøde kjæreste. Nå må Lars avgjøre om han skal hjelpe Julie tilbake til virkeligheten eller la henne fortsette å tro at han er kjæresten. Hvor langt er han villig til å gå for å oppleve kjærligheten? Fantasi og virkelighet begynner å gli over i hverandre.

TVILLING er en stilsikker psykologisk thriller. Filmens mørke og dystre bildespråk skaper en intens og sitrende stemning.

Regi

Hans Fabian Wullenweber (f. 1967) gikk ut av Den Danske Filmskole i 1997 og videreutdannet seg deretter i England ved College of Art and Design. Han har siden jobbet blant annet med å utvikle spillefilmprosjekter for produksjonsselskapene Nimbus, Thura og Zeitgeist. Han har både laget musikkvideoer og kortfilmer, blant annet den prisbelønnede UDENFOR (2000). I 2002 spillefilmdebuterte han med barnefilmen KLATRETØSEN.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}