2017 • 1t 48m • Østerrike

1 interessert
Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Untitled
Språk
engelsk/tysk
Undertekster
delvis engelsk
Regi
Michael Glawogger, Monika Willi
Manus
Michael Glawogger, Attila Boa, Monika Willi
Foto
Attila Boa
Produsent
Thomas Pridnig, Peter Wirthensohn
Filmen som aldri står stille

UNTITLED springer ut av Michael Glawoggers idé om en film som aldri står stille. Sammen med en fotograf og en lydmann la den anerkjente dokumentaristen ut på det som var ment å bli en ettårig reise, hvor filmen skulle bli til mens de beveget seg på tvers av landegrenser og kontinenter. Og i løpet av de fire første månedene sendte Glawogger 70 timer med opptak til sin mangeårige klipper Monika Willi. Disse opptakene skulle vise seg å være det siste Glawogger rakk å gjøre før han døde av malaria i april 2014.

I denne unike filmen har Willi satt disse opptakene sammen med utdrag fra Glawoggers dagbøker, og resultatet er en dokumentar som er like vanskelig å beskrive som den er å definere. UNTITLED flyter av gårde på ren intuisjon, der den beveger seg gjennom Europa og Afrika som et hvileløst spøkelse på jakt etter bilder, scener og ritualer som kan si oss noe om den menneskelige tilstand. Dette er en vakker, gripende og særdeles minneverdig film som har blitt til under helt spesielle omstendigheter.

Regi

Michael Glawogger (Østerrike, 1959-2014), Monika Willi (Østerrike, 1968) Glawoggers filmer i utvalg: WHORES' GLORY (2011), SLUMMING (2006), WORKINGMAN'S DEATH (2005), MEGACITIES (1998). UNTITLED er Willis regidebut.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}