BIFF 2017

Vestlandsfilm i konkurranse

2017 • 2t • Norge

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Vestlandsfilmer i konkurranse

I år presenterer vi for første gang to konkurranseprogram for vestlandsfilmer – ett for langfilm og ett for kortfilm. Følgende filmer er med i årets program:


JULIE (15)

Julie 15.jpg 

Regissør: Mats Andersen, Bjørn Sortland
 

Julie kjeder seg alene en dag i sommerferien. Hun har et godt forhold til onkel Magnus, som er fotograf og skal ta konfirmasjonsbildet hennes. Hun lurer på om hun skal be han om å ta noen flere bilder av henne - uten klær. En film om dagdrøm, grenser, identitet, og om å bli sett.

 

NOORA

NOORA.jpg 

Regissør: Tommy Næss
 

Noora kommer fra en streng kristen familie og har innledet et kjærlighetsforhold til venninnen Siv. Familien har bestemt at Noora skal gifte seg med den eldre presten Jon. Noora må velge mellom familien og Siv.

 

VOYAGER

VOYAGER.png 

Regissør: Kjersti Helen Rasmussen
 

Et stjerneskudd faller over Svalbard. Det globale frøhvelvet får et uventet besøk. Sult kjenner ingen grenser.

 

FRONT

FRONT.jpg 

Regissør: Ivar Aase
 

Når Herman (8) finner en videokassett som hans mamma ikke vil ha frem i lyset, får han et ess i ermet i hjemmets maktspill. En mørk komedie om et potensielt samlivsbrudd, regissert av sønnen i huset.

 

MØLL

MØLL.png 

Regi: Andrew Amorim
 

MØLL er en film om å flytte noe ut av livet for å gi plass til noe annet; om selvstendighet, men også om frykten for å gripe et problem ved roten.

 

CARL LANGE

CARL LANGE.jpg 

Regissør: Alexander Gudmestad
 

Carl Lange lever et rolig liv for seg selv, inntil en politibetjent beskylder ham for å ha voldtatt en mindreårig jente. I et kafkask univers utforsker filmen hvordan maktmisbruk kan ødelegge ens selvrespekt og selvbilde.

 

ALT BRENNER

ALT BRENNER.jpg 

Regissør: Marianne Ulrichsen
 

12 år gamle Anna har meldt seg som frivillig til å rydde søppel langs en strand i Nord-Norge. I møte med den eldre gruppelederen Aaron, vekkes hennes gryende seksualitet, og hun konfronteres med uvante følelser som kroppslig forelskelse og intens sjalusi.

 

THE LOST DREAMS OF NAOKI HAYAKAWA

The lost dreams of Naoki Hayakawa-kopi.jpg 

Regissør: Ane Hjort Guttu, Daisuke Kosugi
 

Art director Naoki Hayakawa jobber 16-timersdager i et kreativt, nytotalitært reklamebyrå i Tokyo. Arbeidspresset forårsaker en mellomtilstand hvor grensen mellom virkelighet og fantasi smuldrer opp.

Regi

 

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}