BIFF 2007

Vivere

2006 • 1t 37m • Tyskland

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Vivere
Regi
Angelina Maccarone
Julaften i Tyskland. Tre kvinner i hver sin fase av livet – og deres skjebnefellesskap.

Det er julaften og unge Antoinetta rømmer hjemmefra med sin musikerelsker. Hennes eldre søster Francesca prøver å finne henne og på vei til Rotterdam støter hun på den eldre kvinnen Gerlinde, som synes forlatt av alt og alle.

Regissør Angelina Maccarone har uttalt at de tre kvinnene kunne vært en og samme person i ulike stadier i livet. Deres uoppfylte drømmer og ensomhet gjør dem til søstre i ånden. Manuset er strukturert som tre historier som er filmet på tre forskjellige måter, noe som understreker tre ulike ståsteder eller synsvinkler. På et visst stadium krysser de hverandre og sammenfaller til en historie de alle tre er en del av. Den kjente skuespilleren Hannelore Elsner gestalter den eldre kvinnen som blir utsatt for en bilulykke men som overlever og prøver å leve videre – bare denne julen snart er over.

Regi

Angelina Maccarone (1965, Köln) begynte med å skrive sanger for Udo Lindenberg og andre før hun ble mer opptatt av filmarbeid. Hun begynte da som regiassistent og manusforfatter. Hun har laget ALLES WIRD GUT (98). EIN ENGEL SCHLÄGT ZURÜCK (98), FREMDE HAUT (05) and VERFOLGT (06) som hun vant Gulleoparden for i Locarno samme år.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}