BIFF 2007

We Own the Night

2007 • 1t 57m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
We Own the Night
Språk
Engelsk
Regi
James Gray
Et voldsomt familieoppgjør mellom to brødre og deres far, som er politisjef i NYPD

Bobby Green (Joaquin Phoenix) har snudd ryggen til sin far som er assisterende politisjef i New York City på 80-tallet. Bobby har til og med skiftet familienavn og er nå en populær nattklubbsjef. Problemet er at hans nattklubb også er tilholdssted for gangstere og narkohaier. For dette er 1988 og narkotikaproblemet eskalerer i New York City. Tittelen WE OWN THE NIGHT spiller på et slagord i NYPD på den tiden, hvor det ikke skulle tolereres at kriminelle skulle regjere i gatene i New York City.

Bobby fordriver tiden på nattklubben og lever et utsvevende liv med sin vakre elskerinne, puertoricanske Amada. Broren hans er derimot på jakt etter en russisk narkohai ettersom han har gått i sin fars fotspor og er blitt en fremadstormende offiser i politikorpset. Og narkohaien er selvsagt å finne på Bobbys berømte nattklubb. Det ligger an til et voldsomt familieoppgjør mellom de to sønnene og faren.

Regi

James Gray (New York City, 1969) er både manusforfatter og regissør og debuterte med filmen LITTLE ODESSA (94) og regisserte så THE YARDS i 2000. WE OWN THE NIGHT var i Cannes' hovedkonkurranse i år.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}