BIFF 2002

Welcome To Collinwood

2002 • 1t 26m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Welcome to Collinwood
Språk
Engelsk
Regi
Joe Russo og Anthony Russo
Manus
Joe Russo og Anthony Russo

WELCOME TO COLLINWOOD er både en kriminalfortelling, en vindskeiv komedie og et gjennomført karakterstudie. Handlingen foregår i Collinwood, et av de mest forfalne nabolagene i Cleveland i Ohio. Her møter vi en gjeng tvilsomme typer som prøver å finne lykken på ymse kriminelt vis. Det hele igangsettes av Pero, som blir løslatt fra fengselet på utradisjonelt vis. Han har stjålet en vanntett plan fra sin cellekamerat og skal utføre sin "Bellini"- et lokalt slanguttrykk for den perfekte forbrytelse. Ting roter seg imidlertid snart til da flere blir involvert i planen hans. Og som ikke det er nok, vil hans tidligere cellekamerat selv ha en finger med i spillet.

WELCOME TO COLLINWOOD ble presentert i det prestisjetunge "Regissørenes fjortendagers"-program i Cannes i år og er laget på oppdrag av Steven Soderbergh og George Clooney, som selv har en rolle i filmen.

Regi

Anthony og Joe Russo vokste opp i Cleveland i de økonomiske nedgangstidene på syttitallet som sønner av en politisk aktivist. Deres novellefilm PIECES (97) ble vist på Slamdance filmfestival i Utah, hvor Steven Soderbergh ble oppmerksom på den. WELCOME TO COLLINWOOD (02) er deres debutspillefilm.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}