Selv om James' historie om egoistiske foreldre som reduserer..." /> Selv om James' historie om egoistiske foreldre som reduserer..."/> Selv om James' historie om egoistiske foreldre som reduserer...">
BIFF 2013

What Maisie Knew

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Undertekster
ingen
Ikke uten min datter

WHAT MAISIE KNEW er basert på Henry James' roman ved samme navn fra 1897. I denne adapsjonen er handlingen flyttet fra viktoriatidens London til dagens Manhattan, hvor rockestjernen Susanna bor sammen med sin kunsthandlerektemann Beale og deres lille datter Maisie. Når de to bestemmer seg for å skilles, innleder de samtidig en konkurranse om Maisies gunst som er like intens og desperat som den er egoistisk og forfengelig. Og etter hvert som dette spillet fortsetter, overtar det tidligere ekteparets nye, unge kjærester en stadig større del av foreldreansvaret for den lille, forvirrede jenta.

Selv om James' historie om egoistiske foreldre som reduserer sitt barn til et instrument de kan bruke for å uttrykke sin aggresjon overfor sin tidligere ektefelle er over hundre år gammel, er den i dag mer aktuell enn noensinne. I denne kritikerroste filmversjonen gjør Julianne Moore, Steve Coogan, Alexander Skarsgård og den lille sjarmbomben Onata Aprile den eviggyldige fortellingen til et utsøkt velspilt og gripende motsvar til Robert Bentons KRAMER MOT KRAMER (1979).

Regi

DAVID SIEGEL and SCOTT McGEHEE begynte å lage kortfilmer sammen i 1990. Siden da har de utelukkende jobbet sammen som et filmskaperteam.

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}