Toninho og Isabelle driver en liten restaurant der hennes kulinari..." /> Toninho og Isabelle driver en liten restaurant der hennes kulinari..."/> Toninho og Isabelle driver en liten restaurant der hennes kulinari...">
BIFF 2000

Woman On Top

2000 • 1t 23m • USA

Ingen visninger i salg for øyeblikket
Originaltittel
Woman On Top
Språk
Engelsk
Regi
Fina Torres
Manus
Vera Blasi
Foto
Thierry Arbogast
Produsent
Alan Poul
Isabelle og Toninho lever lykkelig i en havneby i Bahia, på den nordøstlige kysten av Brasil. Isabelle er vilt forelsket i Toninho, og hun hisser ham opp med måltider hun tilbereder med lokale krydder, naturlige urter og all den magien hun selv behersker for å tekke sansene.Toninho og Isabelle driver en liten restaurant der hennes kulinariske evner er skjult på kjøkkenet mens hans musikalske talenter og personlig sjarm er å finne ved restaurantbordene hver kveld. Allikevel, Isabelle kan leve med mannens store ego - så lenge Toninho kan leve med hennes egen lille særhet: Hun har en forferdelig bevegelsessyke. Isabella må kjøre dersom de skal ut med bilen, hun må alltid gå trappene når han foretrekker heisen, hun må alltid føre når de danser. Og når de elsker, må hun alltid være på toppen.

Ettersom en manns ego bare ikke kan tåle noen fornedrelser, varer det ikke lenge før Toninho kommer på andre tanker. Da Isabella fersker ham med en annen dame, er hun utrøstelig. Impulsivt pakker hun alle sine eiendeler og flykter til Amerika for å leve med sin vennine Monica.

Monica er Isabellas eldste og nærmeste barndomsvennine. Hun er en livlig transvestitt som har etablert seg i San Francisco, og hun er fast bestemt på å hjelpe Isabella med å gjøre det samme. Først og fremt trenger Isabella en jobb, men selv for en person med hennes unike kulinariske evner er det ikke lett, og dernest må hun slutte å tenke på Toninho. Sammen med Monica begir Isabella seg ut på et eventyr som kan gi henne den perfekte oppskriften på hvordan en kvinne alltid ender på toppen.

"Woman on Top" er en krydret, sexy komedie om hva som skal til for å gjøre et forhold mer apetittvekkende.

Regi

Fina Torres
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}