Ingen visninger i salg for øyeblikket
Undertekster
engelsk
Et nytt opus fra regissøren av HUMAN og PLANET OCEAN

WOMAN er oppfølgeren til Yann Arthus-Bertrands kritikerroste publikumsfavoritt HUMAN (BIFF 2015), og som HUMAN tar den mål av seg å besvare et umulig spørsmål – nemlig: Hva vil det si å være kvinne? For å finne svar har Arthus-Bertrand og hans medregissør Anastasia Mikova reist verden rundt og gjort to tusen intervjuer med kvinner fra femti forskjellige land, med vidt forskjellige livserfaringer, livssyn og sosioøkonomiske forutsetninger. Snarere enn å forsøke å finne frem til et fasitsvar, lar filmen ganske enkelt kvinnene snakke.

Og etter hvert som vi hører unge og gamle kvinner uttale seg om sine drømmer, redsler og lidenskaper – om jobb, kjærlighet, barn, familie, kropp, identitet og selvrealisering – begynner det å åpenbare seg visse interessante mønstre. WOMAN er imidlertid mer enn bare en serie fascinerende vitnesbyrd, den er en solidaritetserklæring, og en betimelig påminnelse om at den beste måten å bekjempe diskriminering, undertrykkelse og stereotyper er å la kvinner selv komme til orde – og lytte til hva de har å si.

OBS! BABYKINO-varsel! Visningen onsdag 02. oktober kl 11:15 er tilpasset familier med baby.

-

Festivalgjest: Anastasia Mikova gjester festivalen til visningen søndag 29. september.

-

Alle førpremierer er med i konkurranse om Filmwebs publikumspris.
Stem på din favoritt her.

filmweb 2008 4f.png

Regi

Anastasia Mikova (Ukraina/Frankrike), Yann Arthus-Bertrand (Frankrike) WOMAN er Mikovas debut som regissør. Arthus-Bertrands filmer i utvalg: METZ AND THE MESSIN PAYS, VIEW FROM ABOVE (2013), PLANET OCEAN (2012), PARIS, VIEW FROM ABOVE (2010)

Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}