BIFF 2021: 20.-28. oktober

Smittevern

BIFF bilde


Sammen gjør vi det trygt på BIFF 2020

Faste plasser: Grunnet korona, vil det i år være faste plasser på de aller fleste visningene. For at du skal få sitte ved siden av andre i din kohort, må dere kjøpe billetter sammen.

Avstand mellom plassene: Det legges automatisk inn god avstand til andre publikummere på visningene. Vi ber om at du setter deg på ditt anviste sete.

Mer tid mellom visninger: Vi tilrettelegger for redusert trengsel i kiosk og foaje ved å ha mer tid mellom visninger i forskjellige saler. Det er også lagt inn lengre tid mellom forestillingene i samme sal for ekstra renhold.

Smittesporing: Hvis det blir påvist smitte på en visning eller et arrangement, er det viktig å kunne nå ut til alle som har vært til stede og du vil derfor bli bedt om å legge igjen din kontaktinfo underveis i festivalen. REGISTRER DIN KONTAKTINFORMASJON HER.

- Vi ber alle som har anledning, til å bestille sine billetter på nett. Da registreres din kontaktinformasjon i prosessen.

- Kjøper du billett i kioskene på Bergen Kino, må du registrere deg der og da, enten via digitalt skjema eller på papir.

De generelle rådene i samfunnet gjelder også på BIFF:

- Hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer, hold deg hjemme.

- Hold minst 1 meters avstand til dine medpublikummere.

- Vask hendene ofte og bruk håndsprit der hvor dette er tilgjengelig.

- Bruk albukroken når du må hoste eller nyse og ikke har papirlommetørkle tilgjengelig.


Hvis du må bli hjemme: Sjekk ut BIFFs digitale filmtilbud, BIFF+.