Utekino: Theater Camp

Se en av årets morsomste komedier på Cornerteateret

THEATER CAMP

Utekino på Cornerteateret torsdag 31. august kl 21:00 med en av årets morsomste komedier.

AdirondACTS er en sommerleir nord i delstaten New York, hvor barn som drømmer om å stå på scenen samles for å møte likesinnede og bli innviet i teaterlivets hemmeligheter. I år går imidlertid leiren av stabelen under ekstraordinære omstendigheter: Sjefen Joan har falt i koma, og dermed blir det opp til hennes sønn Troy å lose det hele trygt i havn. Problemet er bare at Troy vet mer om kryptovaluta enn om teater, og med konkursspøkelset hengende over seg, må han og den brokete forsamlingen av eksentrikere og utskudd forsøke å finne en løsning før sommeren er over.   

THEATER CAMP fikk strålende mottakelse da den hadde premiere på Sundance-festivalen i vinter. Molly Gordon (SHIVA BABY), Ben Platt (DEAR EVAN HANSEN), Jimmy Tatro ( «American Vandal») og Ayo Edebiri («The Bear») er bare noen av de mange fremadstormende komikerne du får se i denne friske forviklingskomedien, som er for musikk, dans og drama det SUPERBAD var for falsk leg. Gå ikke glipp av muligheten til å se en av årets morsomste komedier på det store lerretet!  

THEATER CAMP vises som forsmak til BIFF på utekino på Cornerteateret, og vil også vises under festivalen 18.-26. oktober 2023.

Torsdag 31. august – filmstart kl 21:00 -> KJØP BILLETTER

Filmen vises i samarbeid med Cornerteateret

{{loaderText}}